Notícies
Les Nostres Notícies
ÚLTIMES NOTÍCIES
Un recull de totes les nostres noticies més interessants del moment.
DEGUSTACIÓ GRATUÏTA, TRONAT BLANC 2017

DIVENDRES DIA 27 A PARTIR DE LES 19H I DISSABTE DIA 28 DES DE LES 12H...
¡¡ VINE A TASTAR EL VI BLANC TRONAT 2017, D.O. EMPORDÀ!!

Tronat 2017
D.O. Empordà
75cl. 13%Vol.

Bodegues: Oliveda
Varietats:100% Garnatxa blanca 

Tocat per la Tramuntana
Expressiu, perfumat, atrevit

Tronat neix de finques situades al peu de L’Albera, de terrenys pedregosos i minerals. La climatologia és pròpia de les vinyes del carrer de muntanya, on la Tramuntana intensifica la seva força, i descàrrega bona part de les seves pluges, netejant tot el que troba al seu pas. Aquestes condicions afavoreixen el cultiu de l’agricultura ecològica, ajudant a la planta al fet que pugui evolucionar de forma natural, això sí, dins d’unes produccions molt petites, però d’alta qualitat.

ELABORACIÓ
La verema comença entre la primera i la segona setmana de setembre. S’agafa de matinada per afavorir que el raïm arribi al celler el més fresca possible, i així mantenir intactes totes les virtuts de la fruita. De les premsades suaus s’extreu el most flor que posteriorment fermenta en tancs d’acer inoxidable a temperatura controlada. La producció total es limita a 10.000 ampolles.

 

TAST
Color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Aromàticament s’identifica la forta personalitat de la varietal. Intens, amb notes de fruites dolces i petits tocs florals. En boca és equilibrat, fresc i sedós, mostrant-se com un vi atrevit, llarg, expressiu i tocat per la Tramuntana.


MARIDATGE
Arròs, fideuà, mariscs, sushi i risotto.


Temperatura de Servei: servir a 8ºC.
PREU AMPOLLA: 8,60€

PREU OFERTA: 7,50€