Notícies
Les Nostres Notícies
ÚLTIMES NOTÍCIES
Un recull de totes les nostres noticies més interessants del moment.
DEGUSTACIÓ GRATUÏTA, TATXAM NEGRE 2017

DIVENDRES DIA 23 A PARTIR DE LES 19H I DISSABTE DIA 24 DES DE LES 12H...
¡¡ VINE A TASTAR EL VI NEGRE TATXAM 2017, D.O. TARRAGONA!!

 

Tatxam 2017
D.O. Tarragona
75cl. 13.5º.

 

Celler: Estol Verd
Varietats:
100% Syrah

 

És un petit celler on elaborem els vins a partir de raïms de les nostres finques. La collita la fem manualment, sempre triant la zona i les varietats més favorables per al nostre vi, buscant el punt òptim de verema per assegurar la bona qualitat del vi. Un cop el raïm és el celler de l'elaborem segons els nostres criteris, ja sigui a l'hora de posar-lo en bóta o de fer els cupatges, que els vam triar de forma consensuada entre nosaltres.

ELABORACIÓ
El Tatxam prové de vinyes situades al terme municipal de Vila-rodona, a 300 metres. Es troben sobre un sòl franc i poc profund. El raïm és seleccionat i collit en el moment òptim per l’elaboració del vi que desitgem obtenir . La fermentació alcohòlica i la fermentació malolàctica es fan en tines d’acer inoxidable de 500 litres.

 

TAST

De color vermell picota i capa mitja. En nas tot i que és un vi negre jove, sense pas per bota, podem trobar notes fumades, així com les clàssiques del syrah com les mores i notes especiades com el pebre negre. En boca, és afruitat, de nou els Fruits vermells amb una entrada vellutada i envoltant, amb un pas fresc i agradable. El seu final és mitjà i elegant.

MARIDATGE
Embotits, xai arrebossat, formatges de pasta tendra, sopes i brous de carn.
Temperatura de Servei: entre els 14ºC i els 16ºC.

PREU AMPOLLA: 8,95€
PREU OFERTA: 7,95€