Notícies
Les Nostres Notícies
ÚLTIMES NOTÍCIES
Un recull de totes les nostres noticies més interessants del moment.
DEGUSTACIÓ GRATUÏTA, NATURA + BRUT NATURE

DIVENDRES DIA 10 A PARTIR DE LES 19H I DISSABTE DIA 11 DES DE LES 12H...
¡¡ VINE A TASTAR EL CAVA NATURA +  BRUT NATURE ECO, D.O. CAVA!!

Marrugat Natura + Brut Nature
D.O. Cava
75cl. 11,5%vol.

Bodega: Pinord
Varietats: Macabeu, Xarel·lo i Parellada

ELABORACIÓ
Cava elaborat amb raïms procedents de vinyes de cultiu ecològic. Durant tot el seu procés ha seguit la normativa del “Consell Català de la Producció Agrària Ecològica” (CCPAE). S’elabora en base a tres varietats tradicionals i ha passat 16 mesos de repós a la cava.

TAST
De color groc pàl·lid, net i brillant. Amb un despreniment de carbònic homogeni, es visualitza en la formació continuada de rosaris de petites i fines bombolles que ascendeixen fins a la superfície de la corona. Fruitera amb bon agermanament entre la frescor de la fruita i les netes notes de les varietats utilitzades en la seva elaboració, que combinen amb les obtingudes en la seva criança i que li proporcionen caràcter, frescor i una agradable complexitat. En boca expressa una sensació fresca, lleugera i agradable. Destaca la frescor de la fruita i els seus caràcters més varietals. El seu bon bouquet, s'accentua amb les petites bombolles en el seu pas per la boca. És equilibrat, i persistent.

MARIDATGE
Arrossos de peix, Arrossos mixtos, Capó i Pularda, Guatlla i perdiu, Crustacis, Embotits curats, Fruits secs, Pernil curat, Marisc amb salsa, Mol·luscs de petxina, Ànec, Peix blanc, Peixos amb salsa, Pollastre a la planxa,...

Temperatura de Servei: entre els 6ºC - 8ºC.

PREU AMPOLLA: 7€

PREU OFERTA: 6,30€

PREU CAIXA: 35,10€ (5,85€/UN)