Notícies
Les Nostres Notícies
ÚLTIMES NOTÍCIES
Un recull de totes les nostres noticies més interessants del moment.
DEGUSTACIÓ GRATUÏTA, L'ABRUNET NEGRE 2016

DIVENDRES DIA 15 A PARTIR DE LES 19H I DISSABTE DIA 16 DES DE LES 12H...
¡¡ VINE A TASTAR EL VI NEGRE L’ABRUNET 2016, D.O. TERRA ALTA!!

L’Abrunet 2016
D.O. Terra Alta
75cl. 13.5º.

Bodega: Celler Frisach
Varietats:
Garnatxa negre i Samsó.


Som pagesos i vivim de la terra, pensem que si no treballem respectant la natura no som coherents amb el que fem.

ELABORACIÓ
Els nostres avantpassats realitzaven el cupatge dels seus vins a les vinyes, és a dir, tenien barrejades a les seves plantacions les dues varietats: uns ceps de Carinyena i els altres de Garnatxa Negra, el que es coneix com a cupatge a les vinyes. Amb aquest vi volem recuperar aquesta forma d’elaborar els vins però per aconseguir la millor maduració, treballem amb dues finques que es troben situades dintre l’orografia tan variable de la nostra comarca. Al treballar amb dos varietats situades a dos llocs diferents aconseguim la millor maduració del raïm i podem treballar amb la fruita amb la millor maduració. Coupatge en fermentació i criança en ciment. Al tractar-se d’un vi elaborat de forma natural pot contenir sediments.

 

TAST
Color picota granatós amb rivet violaci que mostra la seva joventut. Al nas és molt especiat inicialment, notes florals, làctics i fruita madura, arrodonida amb records minerals. En boca té bon atac, fresc, notes llamineres equilibrades per una bona acidesa, sensació de fruita fresca, lleuger en el pas i amb un final de mitjana longitud després del qual tornen les sensacions minerals. Un vi ampli, fresc i dels que no cansen.

MARIDATGE
Ara que estem en temps de calçotades, carns a la braça ens encaixa a la perfecció. També en formatges curats i taules d’embotits.
Temperatura de Servei: entre els 14ºC i els 16ºC.

 

PREU AMPOLLA: 7,75€